In 2023 haalden we al wandelend 100.000+ euro aan donaties op voor THINK PINK

In 2023 haalden we al wandelend 100.000+ euro aan donaties op voor THINK PINK

THE LONGEST DAY WALK

10km | 25km | 50km

8 juni 2024

The Longest Day gaat voor de 8ste keer door! We houden de startlocatie, namelijk het geweldige Sports Center Warfaaz ! Kruis 8 juni 2024 maar alvast aan in je kalender en neem deel aan dit geweldig event ten voordele van Think Pink! Er is keuze uit 10, 25 of 50 Trail of Walk met en voor Think Pink! Alle afstanden hebben nieuwe parcoursen met een zeer kwalitatieve bevoorrading.

8 ste

Editie

1152

Deelnemers in 2023

78000€

Ingezameld voor Think Pink

Wandel al onze events voor 69€ / jaar

HET WALKING.BE ABONNEMENT

PRAKTISCHE INFORMATIE THE LONGEST DAY

We werken samen met de inschrijvingsmodule van Passion For Sports / SQM Time. Je kan inschrijven en zelf je inschrijvingen aanpassen en annuleren indien nodig.

Schrijf nu in voor The Longest Day door op de groene knop te drukken op deze pagina (bovenaan)

Start en finish op het domein van "Sports Center Warfaaz".

Adres: Avenue Amédée Hesse 41, 4900 Spa 

 Er is voor dit event geen specifieke parking voorzien. Parkeren kan gratis in Spa op de voorziene parkeerplaatsen in de blauwe zones of in Avenue Amédée Hesse.

Raadpleeg de website hier om correct te parkeren.

 

Vrijdag 07 juni

17.30 - 19.00: Afhalen startnummers + bestelde opties (zoals Tshirt, medaille, … ).

Zaterdag 08 juni 

06.00 - 09.00 : Afhalen startnummers + bestelde opties (zoals Tshirt, medaille, … ).

07.05 : Start The Longest Day WALK 50km
09.05 : Start The Longest Day WALK 25 en 10km

14.00: Cutoff time voor de 50km na 28km aan basecamp (4km/u)

21.00 : Einde The Longest Day | Tijdslimiet (3,57km/u)

 

*Programma onder voorbehoud

De parcoursen zijn voornamelijk offroad en voorzien van de nodige hoogtemeters.

Elke deelnemer krijgt enkele dagen voor het event ALLE GPX-files doorgestuurd. De routes zijn duidelijk gemarkeerd door middel van met grote duidelijke Fluo oranje borden met zwarte pijlen van 40cm x 20cm. De splitsingen zijn duidelijk aangegeven.

Aan de bevoorradingsposten is er water, sportdrank, cola, fruit en cake, sandwiches, taart...

GEEN PLASTIC WEGWERPBEKERS!
Uit respect voor het milieu voorzien wij geen plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen. Dit geldt voor de bevoorradingen onderweg alsook aan de finish. We hebben handige eco-cups, dat zijn herbruikbare drinkbekers die je kan opplooien, aan te kopen bij je online inschrijving en/of te koop aan het secretariaat.
Om te weten na hoeveel km de bevoorradingen  zich bevinden verwijzen we naar de tabel Parcours op deze pagina

Er is de mogelijkheid een dropbag af te geven die beschikbaar zal zijn op de bevoorrading na  28km voor de 50km.

Je kan je sporttas afgeven aan de stand ‘bewaring sporttassen’. Let er op dat je een goed sluitende tas meebrengt want losse stukken of openstaande tassen worden niet aanvaard. Je tas krijgt een nummer, dat ook genoteerd wordt op je borstnummer. Zonder borstnummer krijg je je tas niet terug!

Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Passion For Sports account. Je doet dit dus helemaal zelf!

Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

Je kan ook het SQM Helpcenter en FAQ raadplegen

Aan de achterzijde van je borstnummer kleven er 1 of 2 timing chip(s). Plooi de chip(s) niet en zorg ervoor dat je je startnummer boven je kleding op buik of borst draagt. De chips zorgen ervoor dat je (tussen)tijden geregistreerd worden wanneer je een controlepunt passeert.

Controlepunten liggen verspreid over het parcours, meestal aan de bevoorrading. Sommige controlepunten piepen als je er door loopt, maar niet allemaal. Geen paniek dus als je niets hoort, je zal toch geregistreerd worden.

Alle tussentijden en eindtijd van alle deelnemers kan je online live volgen op de website van SQM Time. Op de dag van het event is de uitslag live te volgen via www.sqmtime.com/live . Via deze live coverage kunnen supporters ter plaatse via hun smartphone de progressie van hun favoriete lopers volgen. De fans thuis kunnen uiteraard ook alles op de voet volgen.

Er zijn zelfs deelnemers die tijdens de wedstrijd graag even kijken in hoeveelste positie ze zich bevinden en hoeveel tijd hun maatje voor- of achterop ligt!

THE LONGEST DAY TRAIl

Heb je vrienden of familie die niet wandelen, maar liever lopen? Geen probleem je kan ook lopen ten voordele voor Think Pink!

PARCOURSEN

Trek uw wandelschoenen maar aan. Rotspartijen, boomwortels, steile klims en afdalingen, … het zit er allemaal in. Wandelschoenen zijn absoluut aangeraden!

320m D+

10 KM
  • Start om 09:05
  • 1 bevoorrading

1680m D+ / 14u tijdslimiet

50 KM
  • Start om 07.05
  • 5 bevoorradingen

De parcoursen , afstanden en hoogtemeters zijn steeds onder voorbehoud en kunnen indien nodig ten allen tijde wijzigen.
GPX bestanden worden enkel in de briefing enkele dagen VOOR het event aan alle deelnemers doorgemaild

THE LONGEST DAY GALLERIJ

Help mee als vrijwilliger

We zijn steeds op zoek naar helpende handen om dit event tot in de puntjes te organiseren. Wil je jouw steentje bijdragen tot het succes van dit event en help je liever mee dan deelnemen, contacteer ons dan als de bliksem. Je hebt de keuze uit secretariaat, bevoorrading, parcoursen checken, pijlen weghalen, medailles en T-shirts uitdelen en nog zo veel meer...

CONTACTEER ONS

Wil je ons contacteren met een specifieke vraag over een event en/of over jouw inschrijvingen kan je dit het best doen via de chat widget rechtsonder deze pagina. Als er niemand beschikbaar is om je live te helpen, laat je mail adres achter en we helpen je asap

HET GOEDE DOEL THINK PINK

Think Pink is de nationale borstkankerorganisatie in België. Think Pink zet zich in om mensen meer bewust te maken van borstkanker en werkt hiervoor samen met overheden, verenigingen, bedrijven, media en vooral met het publiek om samen haar doelstellingen te helpen verwezenlijken.

Als deelnemer aan The Longest Day kan je ervoor kiezen om een éénmalige donatie te doen of je kan ervoor kiezen om een eigen fondsenwervinspagina aan te maken en je te laten sponsoren door vrienden en familie.