LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

THE LONGEST DAY WALK

10km | 25km | 50km

De editie 2024 zit erop. Volgende editie staat gepland 7 juni 2025 (datum onder voorbehoud).

The Longest Day gaat voor de 8ste keer door! We houden de startlocatie, namelijk het geweldige Sports Center Warfaaz ! Kruis 8 juni 2024 maar alvast aan in je kalender en neem deel aan dit geweldig event ten voordele van Think Pink! Er is keuze uit 10, 25 of 50 Trail of Walk met en voor Think Pink! Alle afstanden hebben nieuwe parcoursen met een zeer kwalitatieve bevoorrading.

8 ste

Editie

78000€

Ingezameld voor Think Pink

Wandel al onze events voor 69€ / jaar

HET WALKING.BE ABONNEMENT

PRAKTISCHE INFORMATIE THE LONGEST DAY | RACE BRIEFING

De startnummers worden NIET opgestuurd en kan je enkel de dag zelf ophalen aan ons wedstrijd secretariaat. Bestelde eco cup kan je die gelijktijdig afhalen.

Er is een aparte rijen voor de WALK in de inkomhal van het sportcentrum.

TIP | Voorkom wachtrijen en kom vrijdagavond al om uw startnummer tussen 17u30 & 19u00.

De 50km start om 7u05, de 25km & 10km starten samen tussen 9u05 & 10u00.

Als u inschreef na 30 mei krijgt u ter plaatse een last-minute nummer toegewezen.

Zoek hier jouw startnummer op 

We werken samen met de inschrijvingsmodule van Passion For Sports / SQM Time. Je kan inschrijven en zelf je inschrijvingen aanpassen en annuleren indien nodig.

Schrijf nu in voor The Longest Day door op de groene knop te drukken op deze pagina (bovenaan)

Start en finish op het domein van "Sports Center Warfaaz".

Adres: Avenue Amédée Hesse 41, 4900 Spa

Er is voor dit event geen specifieke parking voorzien. Parkeren kan gratis in Spa op de voorziene parkeerplaatsen in de blauwe zones of in Avenue Amédée Hesse.

Bekijk hier het grondplan van de parkeerplaatsen

Aan Sports Centre Warfaaz zijn de twee groene parkings beschikbaar - volg hier de instructies van de parkeer stewards.

Toegang tot de Avenue Amédée Hesse is alleen mogelijk via Tiège. Toegang via de rotonde van de Boulevard des Anglais is niet toegestaan. (Rode Lijn)

Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein van het Centre Sportif de Warfaaz (in de richting van het centrum Adeps Fraineuse, volg de aanwijzingen van de stewards ter plaatse).
Je kunt parkeren aan de rechterkant van de weg als je het Centre Sportif de Warfaaz verlaat in de richting van het Lac de Warfaaz (Blauwe lijn).

Er is ook parkeergelegenheid op de Boulevard des Anglais en er is een ontlastende parkeerplaats bij het station van Spa (Roze lijn).

Raadpleeg de website hier om correct te parkeren.

 

Vrijdag 07 juni

17.30 - 19.00: Afhalen startnummers + bestelde opties (zoals Tshirt, medaille, … ).

Zaterdag 08 juni 

06.00 - 09.00 : Afhalen startnummers + bestelde opties (zoals Tshirt, medaille, … ).

07.05 : Start The Longest Day WALK 50km
09.05 - 10u00: Vrije start The Longest Day WALK 25 en 10km

14.00: Cutoff time voor de 50km na 28km aan basecamp (4km/u)

21.00 : Einde The Longest Day | Tijdslimiet (3,57km/u)

De parcoursen zijn voornamelijk offroad en voorzien van de nodige hoogtemeters.

Elke deelnemer krijgt enkele dagen voor het event ALLE GPX-files doorgestuurd. De routes zijn duidelijk gemarkeerd door middel van met grote duidelijke Fluo oranje borden met zwarte pijlen van 40cm x 20cm. De splitsingen zijn duidelijk aangegeven.

LOCATIE BEVOORRADINGEN:

Klik hier om de kaart te openen met de bevoorradingsposten.

Aan de bevoorradingsposten is er water, sportdrank, cola, fruit en cake, sandwiches, taart...

LET OP! ER is een tijdslimiet voorzien na km 28. NA 14u00 kan men niet meer verder.

 

GEEN PLASTIC WEGWERPBEKERS!
Uit respect voor het milieu voorzien wij geen plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen. Dit geldt voor de bevoorradingen onderweg alsook aan de finish. We hebben handige eco-cups, dat zijn herbruikbare drinkbekers die je kan opplooien, aan te kopen bij je online inschrijving en/of te koop aan het secretariaat.
Om te weten na hoeveel km de bevoorradingen  zich bevinden verwijzen we naar de tabel Parcours op deze pagina

Er is de mogelijkheid een dropbag af te geven die beschikbaar zal zijn op de bevoorrading na  28km voor de 50km.

Er is een stand "bewaring sporttassen" voorzien aan de start- en finishzone.

Douches en kleedkamers zijn aanwezig.

Dankzij het helpcenter en slimme zoekfunctie van SQM Time hieronder vind je alle antwoorden op jouw vragen aangaande inschrijven, annuleren , inschrijving aanpassen etc..

Je kunt hier klikken om naar het helpcenter te gaan en het antwoord op je vraag en/of een handleiding vinden.

Heb je dit zelf niet aangepast, dan kan je het ter plaatse nog doorgeven VOOR de start aan de helpdesk van het secretariaat.

 

Aan de achterzijde van je borstnummer kleven er 1 of 2 timing chip(s). Plooi de chip(s) niet en zorg ervoor dat je je startnummer boven je kleding op buik of borst draagt. De chips zorgen ervoor dat je (tussen)tijden geregistreerd worden wanneer je een controlepunt passeert.

Controlepunten liggen verspreid over het parcours, meestal aan de bevoorrading. Sommige controlepunten piepen als je er door loopt, maar niet allemaal. Geen paniek dus als je niets hoort, je zal toch geregistreerd worden.

Alle tussentijden en eindtijd van alle deelnemers kan je online live volgen op de website van SQM Time. Op de dag van het event is de uitslag live te volgen via www.sqmtime.com/live . Via deze live coverage kunnen supporters ter plaatse via hun smartphone de progressie van hun favoriete lopers volgen. De fans thuis kunnen uiteraard ook alles op de voet volgen.

Er zijn zelfs deelnemers die tijdens de wedstrijd graag even kijken in hoeveelste positie ze zich bevinden en hoeveel tijd hun maatje voor- of achterop ligt!

THE LONGEST DAY TRAIl

Heb je vrienden of familie die niet wandelen, maar liever lopen? Geen probleem je kan ook lopen ten voordele voor Think Pink!

PARCOURSEN

Trek uw wandelschoenen maar aan. Rotspartijen, boomwortels, steile klims en afdalingen, … het zit er allemaal in. Wandelschoenen zijn absoluut aangeraden!

320m D+

10 KM
  • Start tussen 09.05 - 10.00
  • 1 bevoorrading

1680m D+ / 14u tijdslimiet

50 KM
  • Start om 07.05
  • 3 bevoorradingen

De parcoursen , afstanden en hoogtemeters zijn steeds onder voorbehoud en kunnen indien nodig ten allen tijde wijzigen.
GPX bestanden worden enkel in de briefing enkele dagen VOOR het event aan alle deelnemers doorgemaild

THE LONGEST DAY GALLERIJ

Help mee als vrijwilliger

We zijn steeds op zoek naar helpende handen om dit event tot in de puntjes te organiseren. Wil je jouw steentje bijdragen tot het succes van dit event en help je liever mee dan deelnemen, contacteer ons dan als de bliksem. Je hebt de keuze uit secretariaat, bevoorrading, parcoursen checken, pijlen weghalen, medailles en T-shirts uitdelen en nog zo veel meer...

HET GOEDE DOEL THINK PINK

Think Pink is de nationale borstkankerorganisatie in België. Think Pink zet zich in om mensen meer bewust te maken van borstkanker en werkt hiervoor samen met overheden, verenigingen, bedrijven, media en vooral met het publiek om samen haar doelstellingen te helpen verwezenlijken.

Als deelnemer aan The Longest Day kan je ervoor kiezen om een éénmalige donatie te doen of je kan ervoor kiezen om een eigen fondsenwervinspagina aan te maken en je te laten sponsoren door vrienden en familie.