LAST MINUTE TICKETS CHIMAY WALK 11 MEI | KLIK HIER

LAST MINUTE TICKETS CHIMAY WALK 11 APRIL | KLIK HIER

Nieuw event : de Druivenstreek Walk

Wandel een jaar lang voor 69€

Het WALKING.BE abonnement

Na de druivenkoers en de druivencross komt er een nieuw sportief evenement bij op de jaarlijkse kalender van de druivenstreek : de druivenmarathon en….. daags voordien ook de Druivenstreek Walk ! 

Sportevents, de gekende organisator van tal van sportieve evenementen en de gemeentes Overijse, Huldenberg en Tervuren slaan de handen in elkaar en presenteren het laatste weekend van februari 2024 een sportief weekend.

Op zaterdag 24 februari komen de wandelaars aan hun trekken en mogen ze de prachtige druivenstreek ontdekken tijdens de Druivenstreek Walk. Deelnemers kunnen kiezen uit 4 verschillende afstanden 10,16, 23 of 33km. Onderweg kunnen ze cullinair genieten van een hapje en een natje.

De parcoursen zijn uitdagend te noemen en zijn voor meer dan 75% onverhard. Uitgestrekte velden, technische hollewegen en bossen wisselend elkaar in razend tempo af. Het parcours is voorzien van voldoende hoogtemeters en dat zullen de lopers dan ook voelen aan de kuiten !

Uitgestrekte velden, technische hollewegen en bossen wisselend elkaar in razend tempo af

De start- en finishlocatie gaan jaarlijks alterneren tussen de drie verschillende gemeentes : Huldenberg, Overijse en Tervuren. Tervuren heeft de eer het startschot te geven in 2024. Het pachthof Stroykens te Duisburg zal fungeren als eerste start- en finishlocatie. 

Voor deze wandeling werken we samen met Think-Pink, een vzw die strijdt tegen borstkanker. Je kan inschrijven en een vrijblijvende (kleine) donatie doen of je kan een donatie pagina bij Think-Pink aanmaken en fondsen gaan inzamelen.

GA NAAR DE WEBPAGINA VAN DE DRUIVENSTREEK WALK

WANDEL VOOR HET GOEDE DOEL THINK PINK

Tip : Op zondag 25 februari komen ook de lopers aan hun trekken en mogen ze de prachtige druivenstreek ontdekken tijdens de eerste editie van de Druivenmarathon. Deelnemers kunnen kiezen uit 6 verschillende afstanden 10, 16, 23, 33km, 42 of 60km. De marathon katje ook in estafette afleggen. meer info klik hier… 

meer artikels...