LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

Heuvelland Entre Deux Monts Wine Walk uitverkocht op 2 dagen

Na 2 succesvolle edities waarbij onze deelnemers konden genieten van de prachtige Heuvellandse natuur en van enkele proevertjes wijn gaan we bij Sportevents enkele veranderingen doorvoeren voor de 2024 editie. Net zoals in 2023 gaan we de wandelaars en de lopers scheiden : De wandelaars zijn welkom op zaterdag 1 juni en de lopers op zondag 2 juni.

De naam verandert van Heuvelland wijnmarathon naar Heuvelland Entre Deux Mont Wine Trail & Walk. Dit is het resultaat van een goede samenwerking en verstandhouding met het wijndomein Entre Deux Monts, waar we al 3 jaar onze start- en finishlocatie hebben. Martin en zijn team worden nu officieel naamsponsor van het event.

De parcoursen en afstanden veranderen ook . Wandelaars hebben de keuze uit 4 verschillende afstanden 6, 10, 20 of 30km, terwijl de lopers kunnen kiezen tussen 10, 20 of 30km !

Voor beide dagen hebben we max 750 tickets om zo de kwaliteit te kunnen garanderen. Het event was de vorige editie uitverkocht, dus wacht je best niet te lang met inschrijven. 

EVENT IS UITVERKOCHT INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJKOver Entre Deux Monts

Stelselmatig werd dit prachtige wijndomein tussen de Rodeberg en de Zwarteberg uitgebreid, van 3 hectare in 2005 tot een heuse 20 hectare vandaag. Het pionierswerk mondde uit tot een geoliede machine, waar ondertussen een team van een 7-tal mensen dagelijks aan verder bouwt. Het wijndomein groeide zo op kousenvoeten uit tot één van de grotere wijndomeinen van België, waar ze jaarlijks zo’n 120 000 flessen produceren. De mousserende, witte, rode en versterkte wijnen worden ondertussen aan het hart gedrukt door zowel kenners als liefhebbers. 

Op de glooiende flanken tussen de Rodeberg en de Zwarteberg, recht in het hart van Heuvelland, is wijnbouwer Martin Bacquaert actief. Hier VERBOUWT HIJ de best mogelijke Belgische wijnen  

Tijdens en na jouw sportieve prestatie kan je twee wijnen degusteren alsook genieten van enkele lekkere hapjes. 

Speciaal voor ons event kan je ook gelijktijdig met jouw inschrijving een exclusief wijnpakket bestellen, dat je de dag van het event afhaalt. 

Voor de niet-wijnliefhebbers hebben we uiteraard ook een niet alcoholische alternatief beschikbaar …

Bekijk hier de website van wijndomein Entre Deux Monts en ontdek al hun lekkere wijnen in de online webshop.

meer artikels...