LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

Gloednieuw event Limburg Wine Walk

Op zaterdag en zondag 5 en 6 oktober zijn de prachtige wijngaarden, de schitterende natuur en de typerende Zuid-Limburgse heuvels het decor van de Alpina Limburg Wine Walk. Wandelaars verkennen onze prachtige wijnregio over onverharde wegen en paden al proevend van prijswinnende Limburgse wijnen.

Het parcours zal over onverharde wegen gaan, langs en zelfs door diverse wijngaarden. Bij de
tussenstops worden de deelnemers getrakteerd op een paar slokken Limburgse wijn en enkele lekkere degustaties met wat gezellige sfeermuziek! Na de finish wacht een bijzondere medaille en natuurlijk nog meer wijn.

Limburg IS dé wijnprovincie van Nederland. 32 procent van de totale Nederlandse wijndruiven wordt op deze bodem geteeld

Via 5 verschillende startwaves op zaterdag en 3 op zondagmiddag kunnen deze op ontdekkingstocht in de Limburgse natuur trekken.

De startlocatie is het prachtige Kasteelhoeve Cartils, net naast het Kasteel Cartils. Van de oorspronkelijke vroeg 17de eeuwse kasteelhoeve zijn slechts enkele muurfragmenten bewaard gebleven, het complex van de huidige kasteelhoeve bestaat merendeels uit 18de & 19de eeuwse onderdelen.

Proef van de heerlijke wijn uit de Zuid-Limburg diverse authentieke wijnhuizen. Er wordt voornamelijk de klassieke druivenrassen geteelt, waaronder Auxerrois, Pinot Blanc, Riesling, Pinot Gris en de Pinot Noir.

Thuis genieten van deze wijnen is subliem maar al wandelend of rennend gewoon door de wijngaarden heen is een unieke beleving.
Ontdek, Proef en Beleef via de Alpina Limburg Wine Walk en de enkele van de beste top wijnen van Nederland.

Landgoed Overst in Voerendaal
Domaine Salamander in Eys
Domaine Backerbosch in Cadier en Keer
Wijngaard St. Martinus in Vijlen
Wittemer Wijngaard

Tickets bemachtigen kan vanaf 1 april via bearsports.nl , en nee dit is geen aprilgrap. Opgelet er zijn maar een beperkt aantal startbewijzen en het is ‘first come, first serve’. Je kan alvast in afwachting visit Zuid Limburg een bezoekje brengen om meer te weten te komen over wijn in Zuid-Limburg !

meer artikels...