LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

Kemmelberg Wine Walk 31 aug schrijf nu in

Na het overweldigend succes van de Heuvelland Entre Deux Monts Wine Walk van 1 & 2 juni 2023, bleven er veel ontgoochelde wandelaars achter, die geen ticket konden bemachtigen. In minder dan 48u was het event immers uitverkocht.

>> Bemachtig een ticket voor de Kemmelberg Wine Walk hier ! <<

Samen met Entre Deux Monts staken we de koppen bij elkaar en bedachten we een leuke oplossing : De Kemmelberg Wine Walk met halfweg een leuke wijndegustatie met hapjes op het wijndomein. Er is slechts 1 afstand : 20km met bijna 500 hoogtemeters, dus een ware uitdaging !

Op zaterdag 31 augustus mogen de wandelaars los tijdens de 1ste editie van de Kemmelberg Wine Walk. Direct na de start van de lopers van de Kemmelberg Trail mogen de wandelaars vertrekken om al wandelend het heuvelland te verkennen. Het parcours vertrekt in Kemmel om via de Monteberg halt te houden precies halfweg op het prachtige wijndomein Entre Deux Monts. Daar kan je wijn proeven, een hapje eten en genieten van het zonnetje. Na deze aangename pauze , vervolg je de route om via een beklimming van de Kemmelberg opnieuw aan de start in Kemmel te verschijnen. Je zal dus bijna heel het heuvelland doorkruisen.

Kom al wandelend het heuvelland verkennen. Je vertrekt in Kemmel om via de Monteberg halt te houden precies halfweg DE ROUTE op het prachtige wijndomein Entre Deux Monts.

Deze periode van het jaar ( eind augustus ) verzekert Martin van Entre Deux Monts ons, dat de wijngaarden er nog mooier bij staan dan begin juni. De druiven zijn immers bijna rijp om geplukt te worden !

Bekijk hier enkele impressies van de prachtige route doorheen het Heuvelland

Over Entre Deux Monts

Stelselmatig werd dit prachtige wijndomein tussen de Rodeberg en de Zwarteberg uitgebreid, van 3 hectare in 2005 tot een heuse 20 hectare vandaag. Het pionierswerk mondde uit tot een geoliede machine, waar ondertussen een team van een 7-tal mensen dagelijks aan verder bouwt. Het wijndomein groeide zo op kousenvoeten uit tot één van de grotere wijndomeinen van België, waar ze jaarlijks zo’n 120 000 flessen produceren. De mousserende, witte, rode en versterkte wijnen worden ondertussen aan het hart gedrukt door zowel kenners als liefhebbers. 

Op de glooiende flanken tussen de Rodeberg en de Zwarteberg, recht in het hart van Heuvelland, is wijnbouwer Martin Bacquaert actief. Hier VERBOUWT HIJ de best mogelijke Belgische wijnen  

Speciaal voor ons event kan je ook gelijktijdig met jouw inschrijving een exclusief wijnpakket bestellen, dat je de dag van het event afhaalt. 

Voor de niet-wijnliefhebbers hebben we uiteraard ook een niet alcoholische alternatief beschikbaar …

Bekijk hier de website van wijndomein Entre Deux Monts en ontdek al hun lekkere wijnen in de online webshop.

meer artikels...