LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

Nieuw event : de Walk de la Soupe te La Roche en Ardenne

De Trail de la Soupe te La Roche en ardenne, die al jaren begin december in La Roche en Ardenne wordt georganiseerd, is er nu ook voor wandelaars !

Daags voor de trailrun op zaterdag 30 november wordt om 11.00 het officiële startschot gegeven van de eerste editie van de Walk de la Soupe door. Een sportieve wandeling rondom La Roche van 7 of 15km met…… uiteraard veel soep !

Hoogtepunten van het Evenement

  1. Prachtige Routes: De trail voert deelnemers door een winters landschap , door dichte bossen, over glooiende heuvels, waarbij elke bocht een nieuw adembenemend uitzicht biedt.
  2. Goed Georganiseerd: Met goed gemarkeerde routes, uitgebreide water- en voedselposten, en professionele EHBO-teams langs de route, zorgt de organisatie ervoor dat elke loper veilig en goed ondersteund zijn race kan voltooien.
  3. Ecologische Verantwoordelijkheid: Het evenement zet zich in voor duurzaamheid met een zero-waste beleid, gebruik van herbruikbare bekers en een sterke focus op het behoud van de natuur.
  4. Gezelligheid en Samenhorigheid: Naast de fysieke uitdaging, staat de trailrun en dus nu ook de walk bekend om zijn gezellige sfeer. Na afloop van de race kunnen deelnemers genieten van enkele lekker soepen bij het finishdorp pas in het centrum van La Roche, waardoor er een sterk gemeenschapsgevoel ontstaat. In de vele caféetjes rondom de Place dur Bronze is het dan ook gezellig druk.

Inschrijvingsdetails

De inschrijvingen openen op 30 juni en kunnen online worden voltooid via de officiële website van het evenement. De inschrijvingskosten variëren per afstand en categorie, met vroegboekkortingen beschikbaar voor degenen die zich op tijd registreren.

Tips voor Deelnemers

Voor degenen die voor het eerst deelnemen aan een walk in de Ardennen, biedt de organisatie enkele nuttige tips:

  • Train op vergelijkbaar terrein: Probeer je training zoveel mogelijk af te stemmen op het type terrein dat je tijdens het event zult tegenkomen en dat zijn hellingen !
  • Investeer in goede uitrusting: Zorg voor degelijke wandelschoenen en draaglagen die je tegen verschillende weersomstandigheden kunnen beschermen.
  • Ken je grenzen: Luister naar je lichaam en pas je tempo aan indien nodig. Kies als het te steil wordt voor stappen. Het doel is om te genieten en de finish te halen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijk sportavontuur. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen aan de startlijn!

Voor meer details en om je in te schrijven, bezoek de pagina van de Walk de La Soupe

meer artikels...