In 2023 haalden we al wandelend 100.000+ euro aan donaties op voor THINK PINK

In 2023 haalden we al wandelend 100.000+ euro aan donaties op voor THINK PINK

NORTH C WALK

13km | 21km | 28km | 35km

9 maart 2024

Wandel ten voordele van Think Pink de North C Walk. Dit jaar met nieuwe en langere afstanden over 90% offroad stukken in het bos, de duinen en het strand. DE hoogste duin van onze kust de Hoge Blekker (33m) kon uiteraard niet ontbreken.

33m

Hoogte Hoogste duin

576

Wandelaars in 2023

24.000 €

Opgehaald bedrag 2023

VOOR €69/jaar | WANDEL OVERAL MEE

HET WALKING.BE ABONNEMENT

PRAKTISCHE INFORMATIE NORTH C WALK

We werken samen met de inschrijvingsmodule van Passion For Sports / SQM Time. Je kan inschrijven en zelf je inschrijvingen aanpassen en annuleren indien nodig.

Schrijf nu in voor de North C Walk

SCHRIJF NU IN 

 

Start en finish North C Walk: Eugenie Terlinckplein, 8670 Koksijde

Er is voor dit event geen specifieke parking voorzien. Je kan ter plaatse een dagticket kopen aan de parkeerautomaat dat je parkeerrecht geeft voor gans de dag in Koksijde in de groene en paarse parkeerzones.

De startnummers worden NIET opgestuurd en kan je enkel de dag zelf ophalen aan ons wedstrijd secretariaat. Bestelde je een T-shirt, medaille of eco cup kan je die gelijktijdig afhalen.

Jouw startnummer wordt de laatste week toegekend en via mail doorgestuurd. Je kan de deelnemerslijst MET startnummers ook op deze site checken.

Zaterdag 09 maart

08.00 – 10.00: Opening wedstrijdsecretariaat, afhalen startnummers, T-shirts

Vrije start 28km en 35km tussen 8.30- 9.00
Vrije start 13km en 21km tussen 09.00 - 10.00

Einde event 17:30

*Programma onder voorbehoud

De parcoursen zijn voornamelijk offroad en voorzien van de nodige hoogtemeters.

BEKIJK PARCOURS 

Elke deelnemer krijgt enkele dagen voor het event ALLE GPX-files doorgestuurd. De routes zijn uitgepijld met grote duidelijke Fluo borden met zwarte pijlen van 40cm x 20cm. Op oversteken en gevaarlijke punten staan seingevers. De splitsingen zijn duidelijk aangegeven.

Aan de bevoorradingsposten is er water, sportdrank, cola, fruit en cake.

GEEN PLASTIC WEGWERPBEKERS!
Uit respect voor het milieu voorzien wij geen plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen. Dit geldt voor de bevoorradingen onderweg alsook aan de finish. We hebben handige eco-cups, dat zijn herbruikbare drinkbekers die je kan opplooien, aan te kopen bij je online inschrijving en/of te koop aan het secretariaat.

Om te weten na hoeveel km de bevoorradingen  zich bevinden --> tabel Parcours op deze pagina

 

Er zullen geen kleedkamers of douches aanwezig zijn tijdens dit event.

Je kan je sporttas afgeven aan de stand ‘bewaring sporttassen’. Let er op dat je een goed sluitende tas meebrengt want losse stukken of openstaande tassen worden niet aanvaard. Je tas krijgt een nummer, dat ook genoteerd wordt op je borstnummer. Zonder borstnummer krijg je je tas niet terug!

Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Passion For Sports account. Je doet dit dus helemaal zelf!

Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

Je kan ook het SQM Helpcenter en FAQ raadplegen

HET GOEDE DOEL THINK PINK

Think Pink is de nationale borstkankerorganisatie in België. Think Pink zet zich in om mensen meer bewust te maken van borstkanker en werkt hiervoor samen met overheden, verenigingen, bedrijven, media en vooral met het publiek om samen haar doelstellingen te helpen verwezenlijken.

Als deelnemer aan de Zoniënwoud Walk kan je ervoor kiezen om een éénmalige donatie te doen of je kan ervoor kiezen om een eigen fondsenwervinspagina aan te maken en je te laten sponsoren door vrienden en familie.

PARCOURSEN

Span je (SCOTT) wandelschoenen maar goed aan, het terrein is voor 90% onverhard over bos, duinen en strand.

8 KM
  • Vrije start tussen 9.00 - 9.30
  • geen bevoorrading
  • 85% offroad

De parcoursen , afstanden en hoogtemeters zijn steeds onder voorbehoud en kunnen indien nodig ten allen tijde wijzigen.
GPX bestanden worden enkel in de briefing enkele dagen VOOR het event aan alle deelnemers doorgemaild

ZONIËNWOUD WALK GALLERIJ

Help mee als vrijwilliger

We zijn steeds op zoek naar helpende handen om dit event tot in de puntjes te organiseren. Wil je jouw steentje bijdragen tot het succes van dit event en help je liever mee dan deelnemen, contacteer ons dan als de bliksem. Je hebt de keuze uit secretariaat, bevoorrading, parcoursen checken, pijlen weghalen, medailles en T-shirts uitdelen en nog zo veel meer...

CONTACTEER ONS

Wil je ons contacteren met een specifieke vraag over een event en/of over jouw inschrijvingen kan je dit het best doen via de chat widget rechtsonder deze pagina. Als er niemand beschikbaar is om je live te helpen, laat je mail adres achter en we helpen je asap