LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

ZONIËNWOUD WALK

8km | 17km

14 april 2024

Wandel ten voordele van Think Pink de Zoniënwoud Walk. Dit jaar met totaal nieuwe parcoursen die zich volledige in het Brusselse Zoniënwoud bevinden. Start en aankomst in Oudergem. Loop je liever kan je deelnemen aan de Zoniënwoud marathon 10|17|25|42km

8.7

Review score 2023

476

Wandelaars in 2023

17.000 €

Opgehaald bedrag 2023

VOOR €69/jaar | WANDEL OVERAL MEE

HET WALKING.BE ABONNEMENT

PRAKTISCHE INFORMATIE ZONIËNWOUD WALK

De startnummers (kaartjes met keycords) worden NIET opgestuurd en kan je enkel de dag zelf ophalen aan ons wedstrijd secretariaat. Bestelde eco cup kan je die gelijktijdig afhalen.

Er is een aparte balie voor de WALK in de inkomhal van het sportcentrum. Starten doen jullie tussen 9.45 en 10.45 onder de gele CHOUFFE boog achteraan het sportcentrum naast de atletiek piste.

Als u inschreef na 3 april krijgt u ter plaatse een last-minute nummer toegewezen.

Zoek hier jouw startnummer op 

Het wedstrijdsecretariaat vindt u binnen in het sportcentrum van het Zoniënwoud..

Adres: Waversesteenweg (Chaussée de Wavre) 2057, 1160 Oudergem.

De parkeerplaatsen rond het sportcentrum zijn zeer beperkt. De Carrefour van Oudergem voorziet, zoals elk jaar, parkings voor de deelnemers: Parking P1, P2 en P2bis. Door de verschillende evenementen op de Carrefour-site is het verplicht om deze te bereiken via de Gustave Demeylaan (zie onderstaande kaart, toegang in het geel).

Het is ten strengste verboden te parkeren in de bocht onder de snelweg. Auto’s geparkeerd op deze plaats worden weggetakeld. (rode zone op de kaart).

Het Sportcentrum ligt op 1,2 km (wandelafstand) van de halte Hermann-Debroux, goed bereikbaar met de bus-, metro- en tramlijnen van de MIVB en De Lijn. Aarzel niet om het openbaar vervoer te gebruiken.

Vanaf een station

Vanaf Gare Centrale

Neem metrolijn 5 naar station Hermann-Debroux
Loop de chaussée de Wavre op naar het sportcentrum (15 min lopen) of neem bus 72 richting ADEPS naar de terminus.

Vanaf station Gare du Nord

Neem metrolijn 4 richting Stalle en stap uit bij station De Brouckère.
Neem metrolijn 5 naar station Hermann-Debroux.
Loop de chaussée de Wavre op naar het sportcentrum (15 min lopen) of neem bus 72 richting ADEPS naar de terminus.

Vanaf Gare du Midi

Neem metrolijn 2 of 6 richting Simonis-Elizabeth en stap uit bij station Arts/Loi.
Neem metrolijn 5 naar station Hermann-Debroux.
Loop de chaussée de Wavre op naar het sportcentrum (15 min lopen) of neem bus 72 richting ADEPS naar het eindpunt.

Vanaf de metro

Vanaf metrostation Hermann-Debroux

Loop langs de chaussée de Wavre naar het sportcentrum (15 minuten te voet) of neem bus 72 richting ADEPS naar de terminus.

Zondag 14 april

9.45 Start marathon 42k voor de lopers - onmiddellijk erna mogen de wandelaars starten
Vrije start deelnemers aan de Zoniënwoud Walk 8 en 17km tussen 9.45  en 10.45

Gelieve strict de starturen te respecteren en enkel te vertrekken tussen 9.45 en 10.45 Dit is nodig om de lopers van de marathon niet te hinderen en onze openingsuren van de bevoorradingsposten zijn erop gebaseerd.

De parcoursen zijn voornamelijk offroad en voorzien van de nodige hoogtemeters.

Parcours 8km - download GPX file hier - geen bevoorrading - start tussen 9.45 en 10.45
Parcours 17km - download GPX file hier - 1 bevoorrading na 10km - start tussen 9.45 en 10.45

De splitsing 8-17km bevindt zich na 4km.

De routes zijn uitgepijld met grote duidelijke Fluo borden met zwarte pijlen van 40cm x 20cm. Op oversteken en gevaarlijke punten staan seingevers. De splitsingen zijn duidelijk aangegeven.

Aan de bevoorradingsposten is er water, cola, fruit en cake, sandwiches, rijsttaartjes, koffie

GEEN PLASTIC WEGWERPBEKERS!
Uit respect voor het milieu voorzien wij geen plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen. Dit geldt voor de bevoorradingen onderweg alsook aan de finish. We hebben handige eco-cups, dat zijn herbruikbare drinkbekers die je kan opplooien, aan te kopen bij je online inschrijving en/of te koop aan het secretariaat.

Er is zijn douches voorzien in het sportcentrum.

Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Passion For Sports account. Je doet dit dus helemaal zelf!

Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

Je kan ook het SQM Helpcenter en FAQ raadplegen

HET GOEDE DOEL THINK PINK

Think Pink is de nationale borstkankerorganisatie in België. Think Pink zet zich in om mensen meer bewust te maken van borstkanker en werkt hiervoor samen met overheden, verenigingen, bedrijven, media en vooral met het publiek om samen haar doelstellingen te helpen verwezenlijken.

Als deelnemer aan de Zoniënwoud Walk kan je ervoor kiezen om een éénmalige donatie te doen of je kan ervoor kiezen om een eigen fondsenwervinspagina via Think Pink aan te maken en je te laten sponsoren door vrienden en familie.

PARCOURSEN

Span je wandelschoenen maar goed aan, het terrein is voor 90% onverhard over prachtige boswegen.

106m D+

8 KM
  • Vrije start tussen 9.45 - 10.45
  • Bevoorrading aan Finish
  • 85% offroad

De parcoursen , afstanden en hoogtemeters zijn steeds onder voorbehoud en kunnen indien nodig ten allen tijde wijzigen.
GPX bestanden worden enkel in de briefing enkele dagen VOOR het event aan alle deelnemers doorgemaild

ZONIËNWOUD GALLERIJ

Help mee als vrijwilliger

We zijn steeds op zoek naar helpende handen om dit event tot in de puntjes te organiseren. Wil je jouw steentje bijdragen tot het succes van dit event en help je liever mee dan deelnemen, contacteer ons dan als de bliksem. Je hebt de keuze uit secretariaat, bevoorrading, parcoursen checken, pijlen weghalen, medailles en T-shirts uitdelen en nog zo veel meer...

CONTACTEER ONS

Wil je ons contacteren met een specifieke vraag over een event en/of over jouw inschrijvingen kan je dit het best doen via de chat widget rechtsonder deze pagina. Als er niemand beschikbaar is om je live te helpen, laat je mail adres achter en we helpen je asap