LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

WALK DE LA SOUPE

LA ROCHE-EN-ARDENNE
30-11-2024
7-15km

WALK DE LA SOUPE START IN….

[wpdevart_countdown text_for_day=”Dagen” text_for_hour=”Uren” text_for_minut=”Minuten” text_for_second=”Seconden” countdown_end_type=”date” font_color=”#ffffff” hide_on_mobile=”show” redirect_url=”” end_date=”30-11-2024 8:00″ start_time=”1717588561″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]

Wandelen en Soep proeven

Op zaterdag 30 november vindt de eerste editie van de Walk de la Soupe plaats met start en aankomst op de Place du Bronze in het centrum van La Roche. Een uitdagende wandeling met keuze uit 7 of 15km.

De Walk voert de deelnemers door een winters landschap, door dichte bossen, over glooiende heuvels, waarbij elke bocht een nieuw adembenemend uitzicht biedt. En uiteraard is er een uitgebreid assortiment soep voorzien onderweg en aan de finish voor iedereen!

Liever lopen dan wandelen?

TRAIL DE LA SOUPE

PRAKTISCHE INFORMATIE WALK DE LA SOUPE

Alle nodige en nuttige informatie vind je in de onderstaande tabs. Veel succes met de voorbereiding en we zien mekaar terug op zaterdag 30 november 2024!

De start en finish is op de Place du Bronze, pal in het centrum van La Roche. Hou rekening met een kleine wandeling van 1km of meer van de plaats waar je jouw auto parkeert. Parkeer best in de groene zones (niet betalend). Op dit parkeerplan is de Place du Bronze aangeduid met nr 1. we adviseren te parkeren op de locaties 4-5 en 7.

Parkeren kan in La Roche-en-Ardenne op de openbare parkeerplaatsen. Opgelet enkel de groene zone is gratis. Dit is de helling richting Ortho, richting Beaussaint en de Avenue de Villez richting Houffalize. In de omgeving van de Rue des Evets vind je dikwijls ook nog plek.

Er staan toiletten opgesteld op 50m afstand van de place du bronze, gelieve de pijlen te volgen.

Zaterdag 30 november

9.30 - 13.00: Afhalen startnummers alle afstanden + bestelde opties zoals ecocup (Place du Bronze).
11.00: Start 15km Trail de la Soupe (lopen)
11.00 - 12.00: Vrije start WALK 15km
12.00 - 13.00: Vrije start WALK 7km
16.00: Einde Walk de la Soupe | Tijdslimiet

*Programma onder voorbehoud

Finishen kan tot 16h.

Jouw soepkommetje dat je aan de finish krijgt, mag je houden en is een leuk aandenken aan deze walk. Aan de finish schenken we 4 verschillende soorten soepen in jouw persoonlijke kom uit. Proef ze alle vier met een stukje stokbrood en kies de beste soep uit.

Onderweg aan de bevoorradingspost kan je ook soep krijgen. Hier voorzien we kartonnen drinkbekers.

Onze bevoorradingsposten zijn makkelijk te bereiken met de auto. Op elke post hebben we naast water, cola en sportdrank uiteraard ook soep, fruit, cake, tuc en ander lekkers.

Post 1 zaterdag - Val du Pierreux: Cote de Haussire, picknick plaats "Diable Chateau".

15km: Na 10km
7km: Na 3,5km

 

GEEN PLASTIC WEGWERPBEKERS!
Uit respect voor het milieu voorzien wij geen plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen. Dit geldt voor de bevoorradingen onderweg alsook aan de finish. We hebben handige eco-cups, dat zijn herbruikbare drinkbekers die je kan opplooien, aan te kopen bij je online inschrijving en/of te koop aan het secretariaat.

Er zijn kleedkamers in een verwarmde tent voorzien aan de start en Finish. Opgelet 1 tent voor vrouwen en 1 tent voor mannen. Douches zijn er helaas niet.

BEPERKTE MOGELIJKHEID - Je kan je sporttas afgeven aan de stand ‘bewaring sporttassen’. Let er op dat je een goed sluitende tas meebrengt want losse stukken of openstaande tassen worden niet aanvaard. Je tas krijgt een nummer, dat ook genoteerd wordt op je borstnummer. Zonder borstnummer krijg je je tas niet terug!

Autosleutels kan je ook afgeven, als je verkiest om al jouw spullen in de auto te laten liggen.

Kom je niet alleen naar La Roche maar met vrienden of familie en/of staat je wagen heel dichtbij geparkeerd, waarderen we het zeerste om in dat geval geen gebruik te maken van deze service.

De foto's van 2024 komen een 2tal dagen na het event op onze Facebook pagina te staan!

ANNULEREN | Dit is de laatste 3 weken voor het event enkel nog mogelijk als je een ACTI+ verzekering hebt bijgenomen bij jouw inschrijvingen. Lees hier hoe

AFSTAND AANPASSEN | Dit doe je ZELF via jouw persoonlijk account op Passion For Sports. Snel, eenvoudig en vermijdt wachtrijen! Lees hier hoe

Heb je dit zelf niet aangepast, dan kan je het ter plaatse nog doorgeven VOOR de start aan de helpdesk van het secretariaat.

INSCHRIJVEN OP ANDERE NAAM ZETTEN | Dit doe je ZELF via jouw persoonlijk account op Passion For Sports. Snel, eenvoudig en vermijdt wachtrijen! Lees hier hoe

Heb je dit zelf niet aangepast, dan kan je het ter plaatse nog doorgeven VOOR de start aan de helpdesk van het secretariaat.

AFSTANDEN EN PARCOURSEN

Alle afstanden starten en eindigen op de Place du Bronze te La Roche-en-Ardenne. De definitieve parcoursen worden 1 week voor het event vrijgegeven.

De parcoursen worden duidelijk aangegeven door middel van zwarte pijlen op oranje fluo borden. Alle afstanden hebben dezelfde kleuren en de splitsingen worden aangegeven via duidelijke borden.

Deze afstand voert de deelnemers direct omhoog richting het dierenpark van La Roche. Na 3,5km is er een bevoorrading.

Afstand: 7km
Positieve Hoogtemeters:
205 (routeyou.com) / 220 (mygpsfiles.com)
Rivercrossings:
geen
Aantal bevoorradingsposten
: 1
Tijdslimiet: Finishen kan tot 16h.

De GPX zal te downloaden zijn en het parcours zal te bekijken zijn in detail enkel via onderstaande knoppen 5 dagen voor het event.

KAART  GPX

 

Deze afstand voert de deelnemers direct omhoog richting het dierenpark van La Roche. Na 10km is er een bevoorrading.

Afstand: 15km
Positieve Hoogtemeters:
485 (routeyou.com) / 510 (mygpsfiles.com)
Rivercrossings:
geen
Aantal bevoorradingsposten
: 1
Tijdslimiet: Finishen kan tot 16h.

De GPX zal te downloaden zijn en het parcours zal te bekijken zijn in detail enkel via onderstaande knoppen 5 dagen voor het event.

KAART  GPX

 

LAATSTE NIEUWS

Ontdek hier het laatste walking nieuws. Klik hier voor een overzicht van ALLE Artikels