LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

LAST MINUTE TICKETS LONGEST DAY 8 JUNI | KLIK HIER

CHOUFFE WALK : SCHRIJF NU IN EN WIN JOUW GEWICHT IN LA CHOUFFE

Schrijf je tussen 25/12/23 en 07/01/24 in voor de CHOUFFE WALK , geniet van het early bird tarief met kortingen tot 30% EN maak kans om jouw gewicht in La Chouffe te winnen.

De CHOUFFE WALK is één van populairste wandelevents op onze kalender. Elk jaar zakken vele wandelaars naar de Houffalize, het mooie stadje in de Belgische Ardennen. In 2024 vindt de Chouffe Walk plaats op 14 en 15 september.

Er is in 2024 keuze tussen 6 verschillende afstanden, verspreid over heel het weekend. Er zijn afstanden tussen 8 en 26km met een leuke nightwalk op zaterdagavond. Alle afstanden starten en finishen aan Hotel Vaymundo.

Vorig jaar introduceerden we met veel succes de Chouffe Walk Challenge. Onze wandelaars waren zo enthousiast dat we deze formule nu ook uiteraard gaan aanbieden

DE WANDELUITDAGING >> DE CHOUFFE WALK CHALLENGE 3 VERSCHILLENDE WALKS in 1 weekend WAARONDER EEN SPANNENDE NIGHT WALK

3 wandelingen in één weekend? Dat is de Chouffe Walk Challenge! Maak een wandeling op zaterdag, een nachtwandeling op zaterdagavond en sluit de zondag af met een derde en laatste wandeling! Twee verschillende versies, Kort of Lang EN een GRATIS Technisch T-shirt (ter waarde van €35).

SHORT: 26 km(za) | 11km Night (za) | 16km (zo)
LONG: 16km (za) | 11km Night (za) | 8km (zo) 

Hoe kan ik mijn gewicht in Chouffe winnen ?

1. Schrijf je tussen 25/12/23 en 07/01/24
2. Beantwoord de schiftingsvraag en
3. Motiveer al je vrienden.

Klik op de afbeelding om je in te schrijven

Veel succes met het inschrijven , met de wedstrijd en met de trainingen

meer artikels...