In 2023 haalden we al wandelend 100.000+ euro aan donaties op voor THINK PINK

In 2023 haalden we al wandelend 100.000+ euro aan donaties op voor THINK PINK

HEUVELLAND WINE WALK

6k | 10k | 20k | 30k

1 & 2 JUNI 2024

Degusteer de Belgische topwijn tijdens de Heuvelland Entre Deux Monts Wine Walk. Het parcours kronkelt over 80% onverharde paden en trakteert je op prachtige vergezichten over de wijngaarden om en rond de Rodeberg, Monteberg en Kemmelberg. De start en finish zal plaatsvinden op wijndomein Entre-Deux-Monts onder de befaamde zetellift "Cordoba", die de rode- en zwarteberg verbind. Kortom, maak je klaar voor een sportief gastronomisch weekend.

ARTIKEL HEUVELLAND ENTRE DEUX MONTS WINE TRAIL & WALK

PRAKTISCHE INFORMATIE

We werken samen met de inschrijvingsmodule van Passion For Sports / SQM Time. Je kan inschrijven en zelf je inschrijvingen aanpassen en annuleren indien nodig.

Schrijf nu in voor Heuvelland Entre Deux Mont Wine Walk door op de groene knop te drukken op deze pagina (bovenaan)

Start en finish: Wijndomein Entre-Deux-Monts. Rodebergstraat 69A - 8954 Westouter (Heuvelland)

Er is een ruime parking voorzien op wandel afstand van de start/finish.

Zaterdag 01 juni 

08.00 - 11.30 : Afhalen startnummers + bestelde opties.

09.00 - 10.30: Vrije start 30km & 20km
10.00 - 11.30: Vrije start 10km & 6km

Zondag 02 juni 

08.00 - 12.30 : Afhalen startnummers + bestelde opties.

09.00 - 10.00: Vrije start 20km
11.30 - 12.30: Vrije start 10km

17.00 : Einde Heuvelland Entre Deux Monts Wine Walk

*Programma onder voorbehoud

De parcoursen zijn voornamelijk offroad en voorzien van de nodige hoogtemeters.

Elke deelnemer krijgt enkele dagen voor het event ALLE GPX-files doorgestuurd. De routes zijn duidelijk gemarkeerd door middel van met grote duidelijke Fluo oranje borden met zwarte pijlen van 40cm x 20cm. De splitsingen zijn duidelijk aangegeven.

Wijnproevertje Entre Deux Monts
Na de Walk heb je de kans om de wijn te proeven, waar je hebt doorgelopen.
Bij de wijndegustatie wordt er ook een aperitiefbordje voorzien met kaas, salami en natuurlijk stokbrood met boursin.
Zo kan je optimaal genieten na de trail van du pain, du vin & du boursin!

Aan de bevoorradingsposten is er water, sportdrank, cola, fruit en cake, sandwiches, taart...

GEEN PLASTIC WEGWERPBEKERS!
Uit respect voor het milieu voorzien wij geen plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen. Dit geldt voor de bevoorradingen onderweg alsook aan de finish. We hebben handige eco-cups, dat zijn herbruikbare drinkbekers die je kan opplooien, aan te kopen bij je online inschrijving en/of te koop aan het secretariaat.
Om te weten na hoeveel km de bevoorradingen  zich bevinden verwijzen we naar de tabel Parcours op deze pagina

Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je Passion For Sports account. Je doet dit dus helemaal zelf!

Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

Je kan ook het SQM Helpcenter en FAQ raadplegen

WIJNDOMEIN ENTRE DEUX MONTS

Stelselmatig werd dit prachtige wijndomein tussen de Rodeberg en de Zwarteberg uitgebreid, van 3 hectare in 2005 tot een heuse 20 hectare vandaag. Het pionierswerk mondde uit tot een geoliede machine, waar ondertussen een team van een 7-tal mensen dagelijks aan verder bouwt. Het wijndomein groeide zo op kousenvoeten uit tot één van de grotere wijndomeinen van België, waar ze jaarlijks zo’n 120 000 flessen produceren. De mousserende, witte, rode en versterkte wijnen worden ondertussen aan het hart gedrukt door zowel kenners als liefhebbers.

Tijdens ( enkel voor de walk ) en na jouw sportieve prestatie kan je naar hartelust proeven van de verschillende wijnen alsook genieten van enkele lekkere hapjes.

Speciaal voor ons event kan je ook gelijktijdig met jouw inschrijving een exclusief wijnpakket bestellen, dat je de dag van het event afhaalt.

PARCOURSEN

Span je (SCOTT) trailschoenen maar goed aan, het terrein is voor meer dan 80% onverhard boswegen en tussen wijnranken. Net als in Gent- Wevelgem moet je de beruchte kasseihelling de "Kemmelberg" bedwingen. De grootste troef van dit parcours is de afwisseling.

ZATERDAG

150m D+

6 KM
 • 1 bevoorrading
 • Eindbevoorrading met wijndegustaties
 • 90% offroad
Za + ZO

200m D+

10 KM
 • 1 bevoorradingen
 • Eindbevoorrading met wijndegustaties
 • 80% offroad
ZA + ZO

370m D+

20 KM
 • 2 bevoorradingen met 1 wijndegustatie onderweg
 • Eindbevoorrading met wijndegustaties
 • 80% offroad
ZATERDAG

570m D+

30 KM
 • 2 bevoorradingen met 1 wijndegustatie onderweg
 • Eindbevoorrading met wijndegustaties
 • 80% offroad

De parcoursen , afstanden en hoogtemeters zijn steeds onder voorbehoud en kunnen indien nodig ten allen tijde wijzigen.
GPX bestanden worden enkel in de briefing enkele dagen VOOR het event aan alle deelnemers doorgemaild

HET GOEDE DOEL THINK PINK

Think Pink is de nationale borstkankerorganisatie in België. Think Pink zet zich in om mensen meer bewust te maken van borstkanker en werkt hiervoor samen met overheden, verenigingen, bedrijven, media en vooral met het publiek om samen haar doelstellingen te helpen verwezenlijken.

Als deelnemer aan de Heuvelland Entre Deux Monts Wine Walk kan je ervoor kiezen om een éénmalige donatie te doen of je kan ervoor kiezen om een eigen fondsenwervinspagina aan te maken en je te laten sponsoren door vrienden en familie.

Galerij Heuvelland Entre Deux Monts Wine Walk

CONTACTEER ONS

Wil je ons contacteren met een specifieke vraag over een event en/of over jouw inschrijvingen kan je dit het best doen via de chat widget rechtsonder deze pagina. Als er niemand beschikbaar is om je live te helpen, laat je mail adres achter en we helpen je asap